Helgen | Lisa & kämparsonen Charlie
Lisa Lindquist - mamma till Charlie & Ellie

Lisa & kämparsonen Charlie

Annons

Helgen

Lördag idag. Äntligen. Älskar att ha Adam hemma tillsammans med oss. Det är riktigt tufft emellanåt att vara hemma, själv, med två barn. Det är inte en med lugn stund under dagarna.

Igår, fredag, hade vi en helt magisk dag. Adam åkte till jobbet, som vanligt, och jag hade tajt schema här hemma, för att få ihop det till avfärd kl 12:30. Det gick bra. Men på håret att jag hann. Barnen sov i omgångar och jag var runt som en yr höna för att sminka mig, plocka ihop, plocka undan, äta lunch, ge Ellie mat och Charlie lunch innan vi var tvungna att åka kl 12:30. Vi skulle vara i Motala kl 16 ungefär och vi rullade in straxt efter kl 15. Alltid i tid. Haha, hur tufft det än är så gäller det att vara i tid. Det är sååå viktigt för oss här hemma och jag tror det kommer ifrån alla läkarbesök med Charlie där det verkligen gäller att vara i tid.

Vi började med att köpa lite blommor som vi ville överlämna till Petra som skulle fotografera och föreviga vår lilla familj. Vi hittade en jätte mysig liten gårdsbutik med blommor och massa lullull. Sen åkte vi till platsen där vi skulle fota. Det var en så fin plats. Ingen speciell plats men den blev så fin efter att ha fångat alla fina ögonblick vi fick.

Jag kom i kontakt med Petra efter att Charlie föddes. Petra har ett hjärta av guld och en sån fin person utifrån och in. Hon har alltid stöttat, skrivit och erbjudit att fota mig och min fina familj och äääntligen fick vi ihop det.

Både jag och Adam var ganska nervösa inför fotograferingen då detta inte är något varken jag eller Adam är bekväm med. Men så fort vi träffade Petra släppte allt. Det var som att vi inte hade gjort annat. Det var så naturligt och avslappnat.

Vi fick en magisk stund tillsammans och jag längtar efter att få se alla bilder. Det blev en del. Drygt 650 stycken. Vill bara bläddra igenom alls, NU. Haha. Vi fick en första look igår och jag säger bara WOW. Se bild nedan.

Vi kom hem till Stockholm runt kl 20. Då blev det mys i soffan innan alla totaldäckade.

Idag, lördag, ska vi plocka lite här hemma (jag ääälskar att plocka). Mamma kommer imorgon och stannar i Stockholm en vecka och sen kör jag och mamma ner till Skåne för en vecka där nere. Det är en rolig tid framöver.

Ikväll spelar Colorado A en tidig match (svensk tid) så vi ska laga mat och heja på farbror G. Tanken var att vi skulle till farfar T men i förkylningstider fick vi avboka ihopp om att farfar snart kurerat sig.

Jag ska även se till att, under dagen, svara på alla frågor jag fick in gällande Charlies ögonproteser.

Hoppas ni får en fantastisk lördag & helg tillsammans. Se till att krama om varandra <3

Ett smakprov från gårdagens fotografering. Wow.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Lisa Lindquist - mamma till Charlie & Ellie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats